bg-about-us

Wie ben ik?

Mijn naam is Rens van Putten, personal trainer, coach en eigenaar van Re-act Personal Training.

Ik vind genieten het belangrijkst in mijn leven en sport is hierin mijn passie. Hoe fitter ik me voel, hoe meer ik kan genieten. Dat is exact de reden dat ik in 2012 gestart ben met Re-Act Personal Training.

Ik vind het een eer om anderen te kunnen helpen, begeleiden en uit te dagen met het opzoeken en doorbreken van hun fysieke en mentale grenzen, om zodoende ook meer te genieten.

Klik hier voor het lesaanbod

Het onmogelijke bereiken is een tikkeltje verslavend

De Luchtmobiele Brigade, de Koninklijke Militaire Academie, de Nederlandse Politie Academie en de Fontys Sporthogeschool (voormalig ALO) hebben mij de kennis en inzichten verschaft over het functioneren van het menselijk lichaam, en de mogelijkheden om deze efficiƫnt te trainen, zowel fysiek als mentaal. Het is echt geweldig om te realiseren waartoe het menselijk lichaam allemaal in staat is. Het gevoel wanneer je iets bereikt waartoe je jezelf onmogelijk achtte is zelf een tikkeltje verslavend!

Inspanning - Rust - Voeding

Iedereen leeft anders met zijn of haar eigen ritme, gewoontes en sociale verplichtingen. Het is dan ook mijn uitdaging om mensen fitter te krijgen waardoor ze nog meer kunnen genieten in van hun eigen leven. Naast fysieke inspanning spelen rust en voeding ook een belangrijke rol. Naast de fysieke trainingen kan ik je ook adviseren over het nemen van rust en de keuze in je voedingspatroon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijk voedingsschema.

TRAINER/COACH RE-ACT PERSONAL TRAINING
Rens van Putten
TRAINER/COACH RE-ACT PERSONAL TRAINING
Rens van PuttenTRAINER/COACH RE-ACT PERSONAL TRAINING
X